torsdag 5 mars 2015

Leveransförsening

Igår fick vi besked om att leveransen av vår nya KABE i810 senareläggs med 4-6 veckor. Husbilen kommer inte att börja tillverkas förrän i början av maj månad. KABE i Tenhult har fyllt sina orderböcker för 2015 och är därför starkt beroende av att deras underleverantörer hänger med. Nu har en fabrik som tillverkar bl.a. kylskåp brunnit ner till grunden och detta påverkar såklart hela kedjan av husbilstillverkare. Vi kan inte göra annat än att vänta. Det lutar åt att jag sätter igång med fasadmålning så snart detta blir möjligt. Då blir kanske väntan inte så lång.

12 kommentarer:

  1. Du behöver inte vara missmodig Lars. Den som väntar på något så gott som du, kan säkert vänta länge. Men lite tråkigt är det trots allt. Kram & Solsken

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror att jag lätt ska kunna fylla väntetiden med både nyttiga och kul saker. Kommer nog att varva med målning och golf.

      Radera
  2. Synd men den som väntar på något gott...........................................................................................

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, så är det ju, jag är nästan säker på att tiden kommer att gå fort fram till leveransdagen.

      Radera
  3. Lika bra att göra så som du tänkt, att skaffa sysselsättning och snart är "den" på plats hemma hos er.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag brukar inte ha svårt att hitta sysselsättning, det ska nog gå bra. Anar att jag inte hinner med allt innan dagen då husbilen ska hämtas.

      Radera
  4. Den tiden går fort...hoppas man i alla fall..:)). Det var väl synd att det skulle bli på detta sättet. Men den kommer till slut:) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, tiden brukar ju normalt gå ganska fort när man har saker som måste åtgärdas. Längtan finns där hela tiden.

      Radera
  5. Tråkigt med leveransförsening! Men det är inte mycket att göra. Men till slut kommer den! Bra med andra projekt så tiden går fort! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju tyvärr väldigt vanligt med leveransförseningar när man köper ny husbil. Det är många inblandade och alla i kedjan jobbar inte mot slutkund.

      Radera
  6. Grattis till nya bilen. Förstår att längtan är stor, trist när det blir förseningar. Men den som väntar på nåt gott......

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar, ja längtan är och blir större för varje dag, speciellt när jag läser om hur många nu tar fram och tar den första turen med husbilen.

      Radera