söndag 12 juli 2015

Lyrestad

Igår gav jag upp med att fortsätta måla vår norra fasad. Regnandet och det ostabila väderläget gör att målningen får vänta en tid tills vädret blir mer målarvänligt. Vi gav oss istället ut på en husbilstur, bort från lågtryck och regnande. När vi närmade oss Örebro upphörde regnet och vi bestämde oss för att stanna till i Lyrestad vid Göta kanal. Där fick vi en helt underbar behaglig kväll med solnedgång. Ställplatsen var som vanligt knökfull och i gästhamnen hade ett flertal slussande fritidsbåtar förtöjt för natten. Det blev en skön lång promenad med Nellie utefter kanalen.


6 kommentarer:

  1. Förstår din frustation över målning och väder, som tyvärr inte har gått ihop de senaste dagarna. Då är det bra att husbilen kan rulla till solen.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hade planerat att måla under maj månad då vi inte hade någon husbil, nu är det konkurrens om tiden till nackdel för målningen.

      Radera
  2. I år är det då verkligen inget bra väder för utomhusmålning. Kallt, regnigt eller för hett, inget är lagom. Ha det gott

    SvaraRadera
  3. Jag är säkert inte ensam om att ha haft en del bekymmer över att det inte gått att måla. Hoppas på att vädret ska bli mer stabilt utan regn.

    SvaraRadera
  4. Skönt att ha husbilen att ge sig ut i för att släppa på en del av frustrationen!

    SvaraRadera