tisdag 13 oktober 2015

Ny vindruta

En morgon i början på juli när vi kom ut till husbilen för att åka till Lyrestad så upptäckte vi två små sprickor i vänster nederkant på husbilens framruta. Den ena sprickan vände nedåt medan den andra fortsatte långsamt under hela dagen ända upp till framrutans överkant. Eftersom framrutan består av två glas och sprickan låg utanför synfältet så har det inte varit några som helst problem för oss. Nu är framrutan utbytt på garantin av en glasmästare som fick kämpa för få loss den fastklistrade rutan. Förmodligen var det en inbyggd spänning i glaset som orsakade sprickan.

6 kommentarer:

  1. Bra att få det fixat innan det blir värre!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Killarna på Bossings bodelsservise hade inte varit med om något liknande tidigare. De kunde inte själva göra jobbet utan anlitade en glasmästare som fixade bytet.

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eftersom vi köpte husbilen av Bossings Fritidscenter och dessutom tycker att deras service är mycket bra så tar vi gärna olägenheten med att avståndet. Det var också därför vi vände oss till Bossings med garantiärendet.

      Radera
  3. Så bra att ni kunde ordna det nu och inte behövde avstå bilen mitt i husbilssäsongen. Elisabeth

    SvaraRadera
    Svar
    1. Från början skulle bytet av vindrutan bara ta en dag. Några plastdetaljer som dröjde från tillverkaren medförde att bytet av framrutan tog en vecka i anspråk. Verkligen bra att vi sköt på bytet.

      Radera