fredag 14 april 2017

Djursjukhuset Evidensia

Långfredagen blev inte alls som vi hade planerat. När Nellie och jag var ute på förmiddagens långrunda så skrek hon plötsligt till och visade tecken på att hon inte kunde stödja sig på vänster framtass. Hon kunde inte gå själv utan jag fick ta upp henne i famnen och bära henne två km ända hem. Vi kontaktade Djursjukhuset Evidensia i Spånga som vi något senare åkte ner till. Veterinären klämde och undersökte tassen systematiskt men kunde inte upptäcka några skador. Nellie fick en smärtstillande spruta och om det inte gick över så skulle vi återkomma i morgon på Påskafton.

7 kommentarer:

  1. Påsken ska väl vara en Glad Påsk och inte som ni råkade ut för. Håller tummarna att vovven är bra och önskar er en Glad Påsk
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar!
      Det är absolut ingen höjdare när ett djur skadar sig. Såg på henne att hon hade ont. Idag kan hon stödja sig på tassen och gå korta sträckor, hon haltar dock fortfarande. Hoppas och tror att hon är på bättringsvägen. Glad Påsk!

      Radera
  2. Det finns så mycket små taggar som man knappast inte ser. Hälsa till Nellie så hon blir bra igen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi har inte kunna upptäcka någon tagg. Tror att hon på något sätt fastnade med tassen.

      Radera
  3. Jag ska ta med henne till djursjukhuset i morgon p.g.a. att hon fortfarande haltar på vänster framtass. Det känns verkligen inte bra.

    SvaraRadera
  4. Hoppas hon mår bra nu. Svårt hjälpa hundar och små barn, när de inte kan kommunicera, så man förstår.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu mår Nellie klart bättre, vi har slutat med smärtstillande medicin. Jag bär henne fortfarande i trappor.

      Radera