lördag 24 februari 2018

2 000 husbilsplatser

Sveriges nationella guide över husbilsplatser "Husbilsplats.se" innehåller numera över 2 000 husbilsplatser i vårt avlånga land. Det är minsann inte dåligt. Fortfarande saknas dock centrumnära husbilsplatser. Om man jämför vad det kostar att övernatta på en välordnad husbilsplats med vad det kostar på en traditionell campingplats så är kostnaden i stort densamma. Frånsett på de allra största svenska campingplatserna där priserna är orimligt höga i förhållande till husbilsturistens behov. På "Husbilsplats.se" kan man välja att överblicka husbilsplatser per landskap. Om man t.ex. väljer Småland så får man upp denna bild.

3 kommentarer:

  1. I bland annat Borensberg är Caravan Campingen lite billigare än ställplatsen. Det tråkiga är att behöva checka in och ut, stå i kö och vänta. På en ställplats känner man sig friare.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker också att det är mycket enklare att bara stanna på en husbilsplats utan att behöva boka plats och köa. Väldigt många campinganläggningar ligger dock på mycket bra och vackra platser.

    SvaraRadera
  3. Vi gillar också husbilsplatser 👏🏻Skönt slippa incheckning på campingar, sommartid i alla fall 😄

    SvaraRadera