onsdag 25 juli 2012

Ystad

Två nätter i Ystad på två olika platser medför att vi kan jämföra och tycker att husbilsplatsen Ystad småbåtshamn nära Ystads centrala delar är klart bäst före platsen längre bort vid reningsverket. Trots att den senare är gratis. Vid småbåtshamnen hade vi tillgång till all service och där fanns ett rökeri med möjlighet att sitta ner och njuta med havsutsikt. Gästhamnen var i det närmaste fylld med både segel- och motorbåtar, främst från Tyskland. Det rådde en härlig stämning runt hela området med flanörer och soldyrkare.

4 kommentarer:

  1. Ystad är en liten mysig stad!

    Vi var där mycket på den tiden vi cyklade runt Bornholm!

    Ha de bra och fortsatt trevlig resa!

    SvaraRadera
  2. Om jag visste i förväg att Sverige skulle ha det väder vi har nu, skulle jag stanna i Sverige över sommaren.
    För visst är Sverige underbart vackert när solen skiner. Ha en fortsatt trevlig resa.

    SvaraRadera
  3. Vi har varit väldigt många gånger och stått just i småbåtshamnen. Ystad är en av våra favoritstäder i Skåne, för att det är så nära till allt. Vi har funderingar på att flytta just dit, när vi bryter upp från var vi bor nu. Har till och med tittat på en del lägenheter där. Vi vill inte ha hus längre utan vill hellre var ute med husbilen ännu mera. Vi får se hur det blir med det. Ha en fortsatt skön resa. 3 M

    SvaraRadera
  4. Vi stod i Ystads småbåtshamn förra sommaren, innan vi tog färjan till Swinoujscie. Trevlig plats att stå på! Vi hittade nog iofs inte helt rätt när vi kom, utan hamnade lite vid sidan av, men det gick bra det med... ;)

    SvaraRadera