tisdag 31 maj 2016

Falkenbergs Båtsällskap

Efter nattstoppet i Svanshall satte vi kurs norrut utefter kusten. Med en temperatur på över 27 grader så bestämde vi oss inte åka särskilt långt utan istället försöka hitta en plats nära havet och satte kurs på Lövstavikens småbåtshamn i Falkenberg. På vägen dit och straxt före det att vi var framme blev vi överraskade av en ny ställplatsskylt. Vi ändrade snabbt planen och kom fram till Falkenbergs Båtsällskap som visade sig vara en pärla, klart bättre än Lövstaviken. Det är andra säsongen för denna ställplats med ett tjugotal platser och fullservice. Promenadavstånd till Falkenbergs centrum och nära till en vidsträckt badstrand med badhotell och förnämlig restaurang.

12 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, mycket trevligt eftersom vi hittade en plats med frodig gräsmatta, utegrill, bord och bänkar omgiven av träd och buskar. Faktiskt även här med en "egen" trädgård.

   Radera
 2. Ja visst är den mycket mycket bättre?!
  Trevliga traktern ni är i, men Falkenberg visade sig inte riktigt från sin bästa sida idag - jösses vilket väder!!!!
  Behöver ni tips på bra matställen eller annat får ni höra av er :)
  Ha de gott

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sådana övernattningsplatser gillar vi, speciellt när personalen och även flera båtägare hälsade oss välkomna. Vi är inte kvar i Falkenberg, tack ändå.

   Radera
 3. Visst är det en fin plats. Cyklade förbi där för 2 veckor sedan, tror jag skrev om den på bloggen då. Bra läge och nära in till stan.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var kanske din info som jag hade i bakhuvudet och som bidrog till ett snabbt ändringsbeslut. Tack för det.

   Radera
 4. Roligt med positiva överraskningar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om ni kommer åt det hållet och det passar in så föreslår jag Falkenbergs Båtsällskap för övernattning eller som bas för aktiviteter i Falkenberg.

   Radera
 5. Visst är det väl ändå bra och trevligt att man hittar sina pärlor att parkera husbilen vid. Båthamnar gillar vi skarpt:) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi gillar också småbåtshamnar, vill gärna kunna se en vattenspegel i samband med solnedgången.

   Radera
 6. Verkar vara en trevlig plats, har läst om den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Föreslår att du skriver in denna plats i listan över trevliga ställplatser.

   Radera