lördag 16 februari 2013

Husbilskompisar

Internetforumet "Husbilskompisar.se" får stor uppmärksamhet och många nya medlemmar i samband med Caravan Stockholm. Allt fler ser fördelen med att vara med i ett gratis forum för husbilsentusiaster där alla som skriver inlägg och skapar trådar figurerar med sina riktiga namn. Det skapar och bidrar till god stämning och ömsesidig förståelse. Jag är engagerad och verkar i Framtidsgruppen som i nuläget jobbar för fler enkla centrumnära husbilsplatser och samverkan samt samarbete med övriga svenska sammanslutningar för husbilsentusiaster.

6 kommentarer:

 1. Jättekul!
  Ni jobbar bra!
  Hälsade på i montern både i går och i dag!
  Lev väl!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag ser möjligheter till framgång tack vara positiva, trevliga och kompetenta kompisar.

   Radera
 2. Låter intressant. Själv hinner jag nog inte engagera mig, på grund av att jag jobbar så mycket. Tidigare engagerade jag mig mycket genom att skriva på Husbilsklubben. Jag tröttnade dock, då många inlägg spårar ur och i rent trams ibland. Kram från oss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också tröttnat på HBK. Känner nu äntligen att vi har något stort på gång. Det vore ytterst märkligt om det skulle kunna gå att få alla goda krafter inom husbilsområdet att samarbeta och samordna sina insatser för att nå framgång för husbilsturismen i vårt land.

   Radera
 3. Vi fick tips om just den sajten av andra husbilskompisar och gick med direkt. Det är fantastiskt vad en del människor är duktiga och engagerar sig för oss andra. Vi måste säga att vi uppskattar det arbete som många lägger ner för att vi skall få fler och bättre ställplatser. Långholmens Ställplats har vi använt några gånger, ligger bra till och nära till city. Sådana vill vi ha fler. Bra jobbat! 3 M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Även om jag kanske inte tycker att husbilsplatsen på Långholmen är särskilt trevlig att erbjuda till gästande husbilsturister som väljer att besöka huvudstaden så är den definitivt centrumnära. Vi kan nog inte räkna med fler av den typen här, det räcker att platsen har nära till allmänna kommunikationer, men den ska inte ligga i en håla.

   Radera