fredag 17 oktober 2014

Omtumlande vecka

Den här veckan har varit mycket speciell, framförallt i två avseenden. I onsdags fick vi ett livsavgörande positivt besked av läkaren, jag kommer att kunna botas från prostatacancern och bli nästan helt återställd. Detta besked var så pass positivt att vi samma dag tecknade kontrakt på en ny husbil. Vi kände så starkt behov av att göra något som fick oss att blicka framåt och ha något att längta till. Det blev självklart en KABE, denna gång en något större än tidigare. En ny i810 LGB, årsmodell 2015 med flera praktiska tillval är beställd. Affären görs upp med Bossings Fritidscenter i Linköping.

16 kommentarer:

 1. Grattis till ett positivt besked och till ett bra bobilsval!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lennart, vi försöker bryta en mörk och oviss tid till något annat. Än så länge har jag allt framför mig, men den värsta orostider är över.

   Radera
 2. Grattis till ett trevligt besked!
  Har för mig Bossings säljer ADRIA
  också,fina Bobilar!

  Ha det gott.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det tar mycket kraft att inte veta när något händer som man inte själv kan åtgärda. Jag gillar Bossings, där jag har servat husbilen. Jo då de säljer även ADRIA.

   Radera
 3. Vilket härligt besked som naturligtvis ska firas och det gör ni rätt i med en ny bil. Grattis
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, jag är mycket glad och tacksam för beskedet och ser redan fram emot våren.

   Radera
 4. Kan bara instämma med övriga gratulanter, både till friskhet och ny husbil.

  SvaraRadera
 5. Tack, ja veckans besked var otroligt glädjande, som att vinna högsta vinsten. Ännu så länge är det dock inte över på något sätt.

  SvaraRadera
 6. Först hajade jag till, är jag på rätt sida nu. Så kunde jag läsa vidare och få det bekräftat i dubbel bemärkelse. Ditt och läkarnas beslut att du skall bli frisk. Finns det ett bättre sätt att fira detta på än med en ny riktig husbil. Dubbelt Grattis till er alla tre från Matts Torebring.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Matts, jag har som du ser en framtid och kan komma upp på banan igen. Jag ska kämpa och göra allt som går för att återfå livsglädjen. För närvarande ser det ljust ut och det är vi, som du förstår, mycket glada för.

   Radera
 7. Då vill även jag kika in o gratulera till tillfrisknandet och till nya husbilen. Det är riktigt att ni gått o bytt bil...man ska leva livet :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag vet nu bara att jag kommer att kunna botas, behandlingen återstår. Jag har valt att vara öppen med denna, likt bröstcancer, nutidens manliga folksjukdom där en av tre drabbas.

   Radera
 8. Gratulerar till ett positivt besked ang. din prostatacancer. Grattis även till nya husbilen. Vi höres och ses på bloggarna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, hur jag än vänder på saken så kommer hälsan i främsta rummet och klart före en ny husbil. Jag har läst mycket om sjukdomen och inser betydelsen och värdet av att se framåt och sätta nya mål. Vi följer er på bloggen.

   Radera
 9. Dubbelgrattis! Så skönt att det går att bota. Hoppas inte behandlingen blir för jobbig. Fast då har ni ju en härlig pärla att vila ut i !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, bara vetskapen om att det går att bli av med cancern gör mig betydligt gladare. Ja, den nya husbilen kommer säkert väl till pass i vår.

   Radera