lördag 2 juni 2012

Motala - Södra hamnen

Efter att ha följt Göta kanal från Sjötorp vid Vänerns strand kom vi slutligen fram till Karlsborg men valde att åka vidare till Motala eftersom vi tidigare hade varit i Karlsborg. Efter lite trixande med vägval till följd av en allför låg järnvägsbro och tjatiga anvisningar från vår gps så kom vi slutligen fram till husbilsplatsen Södra hamnen. Förmodligen en av Sveriges bästa husbilsplatser på gräs med vacker sjöutsikt och all tänkbar och önskvärd service. Sommartid går det även att hyra roddbåtar om man vill fånga några läckra abborrar till middagen.

5 kommentarer:

 1. Ser fint ut!

  Hoppas ni har bättre väder!

  Här regnar det vågrätt!

  Ha de bra!

  SvaraRadera
 2. Ser ut som en väldigt fin plats! Instämmer med tidigare kommentar och hoppas att ni har bättre väder! Man vill inte ens sticka ut näsan genom dörren här... ;)

  SvaraRadera
 3. Nu har vi läst så mycket positivt om ställplatsen i Motala så nu måste vi kolla den när vi kommer däråt. Vi har inte haft så dåligt väder här runt Kalmar, som de haft i Stockholm. Lite varmare kunde ju inte skada dock. Men det kommer till vi skall till Öland, hoppas vi. Ha det så gott! 3 M

  SvaraRadera
 4. Jag tycker denna ställplats skall nomineras till Sveriges bästa ställplats i år. Bemannad med trevlig personal, allt finns och lite till. Motala är dessutom en riktigt trevlig sommarstad, samt motormuséet var riktigt sevärt i min smak. Har bara hört positiva saker om det. Njut och må gott.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker också att Södra hamnen förtjänar den uppmärksamheten.

  SvaraRadera