onsdag 25 februari 2015

Våren är här

Igår hade temperaturen varit över noll grader sju dagar i streck här i Stockholm. Det innebär att den meteorologiska våren redan är här, faktiskt en månad tidigare än förra året. Idag har vi blå himmel och strålande sol. Det kommer att bli ca sju grader varmt. Detta medför att snödropparna och vintergäcken har visat sig i flera dagar sedan den sista snön smälte undan. Idag blir det en härlig långpromenad med Nellie.

6 kommentarer:

 1. Låter bra!
  Vi tänkte komma till Stockholm om några veckor
  Har en del möten annars skulle vi gärna stanna lite till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går att delta i möten på distans, kan vara värt att prova som alternativ till den långa resan hem där det finns mycket att uppleva.

   Radera
 2. Men så härligt att få se hur det börjar spricka..för dessa fina blommor är väl ändå ett tecken på att sommaren är på gång:-))snödropparna är så fina. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara de ljusa dagarna gör allt går mycket lättare. Nu har vi kanske den finaste tiden framför oss.

   Radera
 3. Vi som bor närmare Ekvatorn än vad ni gör, upplever dock inte att våren är här ännu. Vi får nog vänta lite till, men mesta snön är i alla fall borta. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. För mig som är ute flera timmar per dag i alla väder så känner jag, speciellt när solen skiner, att något har hänt här norr över.

   Radera