fredag 13 februari 2015

Caravan Stockholm

Igår gick startskottet för årets husbilssäsong då Kistamässan slog upp portarna till den numera årliga mässan "Caravan Stockholm. Det fanns en hel del att titta på, känna på och jämföra. Även företag med olika tillbehör finns på plats. Jag var där idag och besökte bl.a. montern för Husbilskompisar.se som där presenterar sin nya portal som ska bli den bästa mötesplatsen på nätet för oss husbilsturister. Dessutom presenteras det nya samarbetet mellan tidningen Nomadliv och Husbilskompisar.se. Det samarbetet kan bli hur bra som helst. Det fanns också annat, typ dragplåster, att beskåda på mässan.

8 kommentarer:

 1. Vi väntar till allt finns på plats i Småland. Visst kan det säkert vara gott, att provsmaka lite så här i början av året. Jag återupptog för ett par dagar kontakten med Husbilsklubben. Det förta jag mötte var en "spya" över oss som kör Kabe. Jag blir så trött på att struntprat utan fakta. Så just nu håller jag mig bara till bloggvärlden och är inte aktiv i något forum. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Husbilsklubben besöker jag också mycket sällan, gillar inte heller att läsa icke faktabaserade inlägg. Däremot gillar jag Husbilskompisar.se, där tycker jag att inläggen är mer städade och relevanta till sakfrågorna.

   Radera
 2. Roligt med lite rapporter för oss som inte är på plats i år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är naturligtvis jättestor skillnad mellan Kistamässan och Elmia där alla tillverkare tycks finnas på plats samtidigt. Man får dock en hum om vilket håll det lutar när man besöker Kistamässan.

   Radera
 3. Vad kul att få lite rapporter från mässan, eftersom vi inte kunde vara där i år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var där idag (lördag) igen och träffade ett gäng husbilskompisar. Idag var det många besökare, jättestort intresse på det mobila livet.

   Radera
 4. Alltid kul med husbilsmässor. Vi har varit där 2 år irad. I år blev vi hemmavid. Kul att vimla runt och bara prata med folk också. Vi har ju alla likadant intresse:) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt mycket enklare och roligare när man träffar på likasinnade, det finns hela tiden en förståelse och något att direkt prata om.

   Radera