söndag 15 maj 2016

Pyssel på hemmaplan

Vi har runt Pingsthelgen haft en hel del pyssel att sköta om här på hemmaplan. Väderomslaget har passat oss ganska bra även om det några dagar har varit i kyligaste laget. Huset behövde t.ex. en rejäl invändig rengöring, vinterkläder och sommarkläder behövde byta plats, rabatterna behövde ogräsrensas och gräsmatten behövde klippas. I dag passade jag dessutom på att gödsla gräsmattan eftersom regnet var på väg. Därutöver en del sedvanlig skötsel av husbilen efter den senaste resan. Våra lökväxter vid entrén har faktiskt till en del positivt bidragit till arbetsglädjen.
    

8 kommentarer:

 1. Vi har också pysslat ute m gödsling, bra när regnet sedan kom, nu kan det få bli varmt igen.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, regnet behövdes verkligen och mer regn är att vänta.

   Radera
 2. Våren för med sig många måsten för oss, som vill hålla snyggt och fint hemma. När det är klart, kan vi njuta desto mera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så är det, vi gillar att ha blommor omkring oss. Lättskötta ska dom förstås vara.

   Radera
 3. Känns bra att inte ha några måsten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Våra måsten är vanligen ganska snabbt avklarade. Vi trivs med att ha ett hus som utgångspunkt och återvända till. Speciellt skönt när hälsan sviktar på någon av oss.

   Radera
 4. Vi är glada lägenhets innehavare nu, så vi behöver inte fixa nåt ute...jo duscha av sidenblommorna på balkongen :)) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi gör olika val, det viktigaste är att man trivs. Det lär dröja innan vi väljer att knö in oss i en lägenhet. Bra med sidenblommer.

   Radera