fredag 5 maj 2017

Årets första husbilstur

Efter ett flertal händelser och motgångar under våren har vi äntligen kunnat ge oss ut på årets första husbilstur. Vi valde att inte åka så långt och tog sikte på Strängnäs där det visade sig att kommunen hade gjort en del förändringar betr. marinans husbilsplats som fått flytta till följd av att glasskiosken har expanderat. De nya platserna markerades så sent som för några dagar sedan och är i nuläget trånga och besvärliga att komma till. Personbilarna står för nära och många respekterar inte skyltningen, enbart för husbilar. Vi hade tur med vädret på denna första tur, sommarkänsla, så skönt.

11 kommentarer:

  1. Härligt med premiärtur! Ojdå så platsen har fått flytta? Vi har alltid tyckt att det varit bra i Strängnäs ...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det dröjer nog ett tag innan vi besöker Strängnäs igen, inte så kul att se ut över en lekpark och en bilparkering. Ställplatsen drivs nu privat regi, talade med killen som tog betalt och föreslog husbilsplatser längre bort nära badplatsen och nära Mälaren.

      Radera
  2. Svar
    1. Tackar, så skönt att det funkar för oss igen att vara ute med husbilen.

      Radera
  3. Vad roligt att ni är ute och reser igen. Strängnäs är så vackert. Jag skulle nog föredra den trevliga Caravan Campingen som jag tror är billigare och mycket bättre än ställplatsen. Ha det gott och njut.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du har säkert rätt i att campingen hade varit bättre, ställplatsen kostar 200 kr inkl. el och sedvanlig service.

      Radera
  4. Servicen är det inget fel på, hittade både tömnining och sopbehållare idag. Läget på husbilsplatserna är klart sämre än tidigare. Dessutom har någon oerfaren placerat stolpen med eluttag precis bakom nästan varje plats, detta gör det omöjligt att kunna hänga överhänget där bak över kanten.

    SvaraRadera
  5. Så roligt att ni kommit ut på rull igen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Senast vi var ute var i slutet av juni 2016. Lång väntan blev det till följd av en olyckshändelse.

      Radera
  6. Strängnäs är en mysig stad, som vi återkommer till. Ha dé gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Strängnäs ligger så fint vid Mälaren, det är säkert trevligt att bo där året runt.

      Radera