torsdag 28 maj 2020

Mysig villa

Idag tog vi husbilen till Vallentuna för att titta närmare på det nyinköpta huset som vår dotter Louise och hennes man Christian skrev kontrakt på för en vecka sedan. Det är ett mycket trevligt hus med härlig utsikt ut mot Vallentunasjön. Inflyttningen blir i mitten på juli månad. Husbilen ställde vi nära Gustavs udde där vindsurfarna håller till. Där dukade vi upp med bord och stolar i gröngräset och bjöd Louise och vårt barnbarn Hanna på nybakad rabarberkaka med vaniljsås. Självklart satt vi med väl tilltaget avstånd till varandra.

3 kommentarer:

 1. Ja, jag vet att de uppskattade att vi kom på besök med husbilen. Det blev så enkelt att ordna till en trevlig stund tillsammans i gröngräset på behörigt avstånd till varandra.

  SvaraRadera
 2. Delad glädje blir dubbel glädje. Vi själva har alltid bott i villa, utom ett år då i byggde vår första villa. I en lägenhet skulle jag självdö. Några vill ha villa, andra inte. Skönt att vi kan välja.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är vår dotters och hennes makes första villa. De lämnar en fantastisk lägenhet med en lika fantastisk utsikt och som i mångt och mycket liknar att bo i villa. De byter upp sig för att de behöver mer utrymmen. Lägenheten kommer sannolikt att säljas före första visningen.

   Radera