måndag 11 maj 2020

Äppelkaka

I går överraskade jag Kristina med att till eftermiddagsfikat baka och servera en äppelkaka med vaniljsås. Jag hade egentligen tänkt baka en rabarberpaj, men det fanns inga rabarber att köpa där vår dotter Louise handlar till oss. Hittade ett recept "Syster Elsas äppelkaka" på Kokaihop. Det blev en femetta och fick högsta betyg av Kristina. Nästa gång blir det en kaka med rabarber som jag gillar mycket.

4 kommentarer:

 1. Bra med sysselsättning. Har varit pensionär i 10 år nu för tre år sedan tog ja hand om matlagningen hemma. även när vi är i husbilen och där har ja alltid diska för. Bakning har ja misslyckas totalt med ha provat tre gånger. Lev väl!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har på senare år också fått ta hand om all matlagning. Tycker inte alltid är kul. Försöker piffa till det ibland genom att prova göra nya rätter. Då och då får jag lust att baka, det är faktiskt riktigt roligt.

   Radera
 2. Den såg extra god ut också. Jag tror att de flesta av oss, sätter ännu mera värde på att ha varandra i dessa tider. Detta gjorde du bra Lars, i dubbel bemärkelse.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Matts, det krävs inte så mycket för att påverka trivseln och välbefinnandet. En god kaka räcker många gånger.

   Radera