söndag 2 oktober 2011

Lex Borgholm

Årets fadäs av politikerna i Borgholm kommer troligen att gå till historien som ett slags Lex Borgholm. Veckan före årets Skördefest fattades ett beslut om att begränsa möjligheterna till nattparkering av husbilar utanför Kapelluddens camping. Beslutet togs tydligen för att gynna enbart två campingägare som hade fräckheten att höja priset med 100 % under skördefesten. Husbilsturisterna har reagerat mycket negativt på åtgärderna och jag tror att politikerna och förhoppningsvis campingägarna inser att så här kan man inte hantera husbilsturisterna.

3 kommentarer:

  1. Kanske gynnar campingägarna, men missgynnar ju alla andra: restaurangägare, butiksägare osv. Man undrar hur de tänker?

    SvaraRadera
  2. Det är troligen mycket som har hänt bakom kulisserna där övriga näringsidkare har drivit på förändingar. Har hört att ett möte ska äga rum i morgon (måndag) då frågan ska diskuteras. Det blir intressant att följa fortsättningen.

    SvaraRadera
  3. Det är riktigt tråkigt när våra politiker pratar i flera timmar utan att ge svar på någonting. När de väl ger ett rakt svar blir det hur tokigt som helst, som just nu den gångna helgen i Borgholm.

    När inte campingplatsägarna är mer vakna än vad de är, är det ännu mera märkligt. De är ju ändå privata företagare. Hoppas alla inblandade fått en lära en läxa den gångna helgen.

    SvaraRadera