fredag 26 april 2013

Årets premiärtur

Ovanligt sent kom vi äntligen iväg ut på årets första husbilstripp som gick till Strängnäs där vi har övernattat vid flera tillfällen. Allt fungerade som det skulle sånär som en avtappningskran för varmvattnet som inte höll tätt hur jag än försökte lirka med den. När vi kom hem blev det ytterligare en resa till Hansen Caravan i Upplands-Väsby. Där fick jag låna lite kopplingar och ventiler. Nu är det fixat, jag fick helt enkelt koppla förbi avtappningsventilen. Nellie gillade också Strängnäs, där träffade hon bl.a. en Cavalier-kompis och många andra fyrbenta pigga och glada vänner.

5 kommentarer:

  1. Alla åker till Strängnäs utom vi. En enda anledning, lite för långt på en fredagskväll. Njut nu av er premiärtur. Kram.

    SvaraRadera
  2. För oss blir det en lagom tur runt Mälaren på totalt drygt 20 mil med målet Strängnäs efter halva sträckan. Hemresan gick via den vackra men numera olycksaliga vägen 55 med svängbron där två ynglingar miste livet i vintras i samband med en polisjakt.

    SvaraRadera
  3. Strängnäs är en trevlig plats!
    Vi har gjort premiären dit de senaste åren!

    Lev väl!

    SvaraRadera
  4. Vad skönt skönt att komma iväg ut. Det är så roligt att läsa om så många premiärturer. Det är ett riktigt vårtecken. Otur att en vattenälskande skulle ställa tills det lite, men när det går lätt att fixa är det OK. Ibland är det alltid något, stort som smått. Klart Nellie gillar att vara ute i bobilen, vår hund tycker det är bäst för hon har total koll på oss på den lilla ytan. Men det är mysigt att ha dem med. Ha det så skönt! 3 M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Promenadvägen utmed Mälaren och förbi husbilsplatsen är helt uppenbart en populär hundpromenad för hundägarna i Strängnäs.

      Radera