tisdag 5 januari 2016

Broddåldern

För oss som har blivit lite äldre och hamnat i broddåldern har utvecklingen verkligen gått framåt på senare år. Tillgången till broddar har ökat enormt och de finns i mängder av olika varianter efter det behov man har. Det var inte särskilt länge sedan man fick köpa broddar, klumpiga av stål med remmar, bl.a. på apoteken. Numera säljs det broddar på många ställen. De är dessutom enkla att använda. Vill man lyxa till det kan man köpa både skor och kängor med inbyggda broddar. Visst är det härligt med sådan helt nödvändig utveckling. Speciellt lämpligt att använda nu när det är extremt halt.

7 kommentarer:

 1. Stod på näsan för ett antal år sedan.
  Gick direkt till Apoteket och inhandlade broddar.
  Nu mera håller jag till där det är barmark!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. När läge uppstår längre fram i tiden så vet du att det numera t.o.m. går att köpa broddar på COOP.

   Radera
 2. Jag är också i Bråddåldern sedan ett år tillbaka. Dina inbyggda var nog snäppet bättre än påhäng som jag har.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Upplever att det för mig är enklast att använda broddar som jag lätt trär på dojan. Eftersom jag går ut med Nellie fem ggr per dag så blir det jobbigt att sätta på kängorna vid ytterdörren. Det går ju inte att ha dem inomhus eller i affärer. Då måste man ha broddar som kan fällas in i sulan.

   Radera
 3. Vi har köpt oss var sina Ice Bug. Där vi även köpte skydd över spikarna, om du kommer fram till en affär o ska in o handla. Då drar jag på mej skyddet. Detta är såklart för att skydda mina egna skor...o även såklart golvet där jag går in. Testa Ice Bug...dom är bra:) Kram

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset, jag ska ta en titt på Ice Bug.

  SvaraRadera
 5. Nog går det åt att ha bråddar när jag går utanför dörren!Tur att de finns!

  SvaraRadera