söndag 17 juli 2016

Historisk majorvinnare

Nu har det äntligen hänt. Sverige har idag fått sin första manliga majorvinnare i golf. Det är Henrik Stenson som första svensk någonsin vunnit årets upplaga av British OpenRoyal Troon. Det är en bedrift långt utöver det vanliga. En seger som det kommer att talas om i många år framöver. Henrik Stenson spelade tillsammans med Phil Mickelson. De sporrade varandra och spelade en både spännande och formidabel golf. Helt outstanding i förhållande till övriga spelare. Drömgolf helt enkelt.

10 kommentarer:

 1. Visst är det roligt helt otroligt roligt att han gjorde det. Vi satt hos vänner på Öland o läste live texten Det var såå spännande
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vilken bragd, det var så spännande. Jag tycker att Henrik Stenson är en bra ambassadör för Sverige.

   Radera
 2. Svar
  1. Konkurrensen är enorm och det är otroligt svårt att lyckas när man är under press. Henrik klarade detta. Det är så bra.

   Radera
 3. Svar
  1. Håller med men tycker att jag vill även gratta golfen i Sverige som lyckas vaska fram en sådan förmåga som Henrik Stenson.

   Radera
 4. Alltid kul när Svenskar utmärker sig internationellt. Så du är en stor beundrare av Golf och t.o.m utövar detta kanske

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med, ja jag har spelat golf i över 40 år, följer alla stora tävlingar och tävlade själv mycket tidigare.

   Radera
 5. Jag läste om honom på "mjölkpaketet" det är allt jag vet. Jag förstår att det är en prestation ut över det vanliga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Denna golftävling har årligen spelats i 144 år och är den absolut äldsta golftävlingen som alla golfare drömmer om att vinna.

   Radera