tisdag 24 januari 2017

Vikingarännet

Än så länge finns det hopp om att Vikingarännet kan genomföras planenligt på Mälaren den 12 februari. Igår när Nellie och jag tog vår första promenad på flera månader utmed Mälaren så såg isen väldigt skör ut. På vissa ställen fanns ingen is. Vinden hade under natten tryckt upp isen mot land. Det såg ut som krossat glas utmed hela strandkanten. Det känns så bra att äntligen kunna gå lite längre turer utan större problem. Dock fortfarande väldigt försiktigt med en gammal väl ingången fixad protes, den nya får jag först nästa vecka.

8 kommentarer:

 1. Där det finns is, ser det väldigt fint ut. Själva står vi kvar på land ett tag till och tittar på de som åker skridskor.
  Skönt att du har blivit bättre nu.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vår skridskoklubb är rustad för en ny säsong, har inte sett några på skridskor ännu här där vi bor. Ja, det är verkligen skönt att kunna gå igen.

   Radera
 2. Hoppas det går bättre och bättre med promenaderna och att den nya blir bra!

  SvaraRadera
 3. Skönt att du kan gå. När jag var barn då var "rännet" lika med hörännet. Idag förstår jag att det fått en annan innebörd. Fast jag vet att mamma sa, "Far inte och ränn omkring i byarna". (Spring inte omkring) Rännet är nog ett riktigt gammalt ord.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan det vara, i det här fallet handlar det om att åka långt på skridskor.

   Radera
 4. Vikingarännet är nu senarelagt till den 19 februari till följd av osäker alt. ingen is.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Loppet genomförs den 19 februari med start och mål i Sigtuna.

   Radera