fredag 5 april 2019

Villavarg

Idag blev Nellie och jag hejdade av en granne som bor ett stycke från där vi bor här i Hässelby villastad nära Mälaren. Grannen berättade att hon flera dagar i rad hade sett en varg på sin tomt. På en gång förstod hon att ingen kommer att tro henne om hon inte fotograferar vargen, vilket hon gjorde. Det var vid 11-tiden på förmiddagen då vargen senast upptäcktes i onsdags. Den satt och värmde sig i solen och såg väldigt snäll ut. Först när hon försökte öppna altandörren för att kunna ta en bättre bild så lämnade vargen platsen.
Gratisbild från Bildakuten.

10 kommentarer:

 1. Hoppsan låter si så att ha varg inpå knuten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu gäller det är vara vaken och på alerten om Nellie och jag mot förmodan skulle möta en varg.

   Radera
 2. Svar
  1. Det kan man verkligen säga, jag var lite extra vaksam i kväll när jag var ute med Nellie en sista gång denna soliga dag.

   Radera
 3. Får hoppar att ingen matar den. Ingen bra kombination att ha dem i samhället

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det enda den äter här i området är nog bara katter och harar. Jag blev faktiskt lite förskräckt av vetskapen om varg så här nära bland villorna.

   Radera
 4. Låter inte kul med Varg in på knuten. Hoppas ingen blir av med sin katt då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte alls speciellt kul, jag ska höra efter i veckan om vargen är rapporterad till Länsstyrelsen som får följa upp och vidta erforderliga åtgärder.

   Radera
 5. Jag tycker riktigt illa om alla rovdjur. Vargen står högt upp på den listan för sin grymhet. För dig och Nellie känns det ännu otäckare i mitt sätt att se.

  SvaraRadera
  Svar
  1. På kvällarna tycker jag numera att det står en varg och väntar i varje gathörn. Men, hungern har nog drivit den tillbaka till skogen.

   Radera