tisdag 14 januari 2020

Sjukresor

Jag tröttnade nästan omgående på att själv köra fram och tillbaka mellan hemmet och Södersjukhuset. Dessutom har jag informerats om att jag kommer att bli ganska trött och då är jag ingen bra bilförare. Nu bokar jag enkelt mina sjukresor varje dag på telefonen. Så skönt att bara behöva gå några få steg ut till taxin som står på gatan och väntar på utsatt tid. Ibland får jag samåka med andra sjuklingar med chans till en liten pratstund som gör att resan går fortare och blir mer intressant.

6 kommentarer:

 1. Tur att du kan välja vilken typ av fordon du ska åka med. Så bra med taxi utanför dörren. Ser att även du får sådan där reklam i din blogg. Jag plockar bort dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen skönt att kunna välja, det blir nog taxi så länge strålbehandlingen pågår. Det är andra gången som de där märkliga inläggen dyker upp. Jag tar bort dem.

   Radera
 2. Med taxi verkar det smidigt att bli hämtad hemma vid dörren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen behagligt, speciellt om vädret slår om och det blir en massa snö och elände.

   Radera
 3. Det var ett förståndigt val, när hjälpen finns så nära till hands. Du har väl som Leif Östling betalat in massor av skatt i förväg till detta. Hoppas du bara blir pigg snart igen. Vi tänker på dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, varenda resa är betald och mer därtill. Tycker att jag nu efter nio stråldoser har hittat ett bra upplägg för de dagliga sjukhusbesöken.

   Radera