söndag 2 februari 2020

Klarat 21 bara 14 kvar

Det går framåt med strålbehandlingen av prostatacancern, nu är 21 stråltillfällen avklarade och jag har bara 14 gånger kvar. Än så länge känner jag inga obehag. Själva strålningen känns inte alls. På SÖS har dom fyra maskiner som både strålar och röntgar. Det kommer och går patienter hela tiden. Man kan inte säga att stämningen är på topp i väntrummet. De som sitter där och väntar på sin tur är liksom jag försjunkna i egna tankar. Dessutom är vi flera som är rejält kissnödiga eftersom urinblåsan ska vara välfylld i samband med att strålningen genomförs. Vissa dagar är bara det lite kämpigt.

3 kommentarer:

 1. Grattis Lars, du kämpar på. Jag förstår att väntrummet inte alls piggar upp. Det kan fä vem som helst att känna sig nedstämd. Jag hoppas att livsglädjen återvänder till fullo igen och vi får se er ute igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Matts. Det är ganska tungt för närvarande. Om Kristina hade varit helt frisk så hade det säkerligen varit helt annorlunda. Nu får jag dra hela lasset.

   Radera
 2. Tack, det är inte precis en behandling att längta efter. För mig helt nödvändigt om jag vill vara kvar några år till.

  SvaraRadera