tisdag 16 mars 2021

Vita huset

Vi har en återvinningscentral på nära håll, det tar bara tar 5-10 minuter att komma dit. Börjar inse att jag kommer att bli en flitig besökare på den anläggningen. Redan nu så inser jag att det krävs en ordentlig rensning av prylar för att vi ska plats i vita huset ”Alba1” som jag kallar vår ännu så länge obyggda lägenhet. Med hjälp av vår dotter så har vi redan börjat rensa upp på vinden. Användbara kläder kommer jag att sälja via företaget ”Sellpy” som sköter om hela säljprocessen. En hel del prylar kommer jag att lämna in för återbruk på återvinningscentralen. Stadsmissionen i Stockholm tar sedan hand om prylarna som säljs och blir därmed till hjälp i deras verksamhet.

2 kommentarer:

  1. Vad sköt att du får hjälp. Det är inte enkelt att flytta från ett större boende till ett betydligt mindre, men det är faktiskt nödvändigt. Lycka till med allt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Matts, jag kommer att få all den hjälp jag behöver. Det känns faktiskt riktigt skönt att rensa upp bland alla prylar. Hoppas att kommande generationer väljer att inte samla på sig på sätt som vi har gjort.

      Radera