lördag 7 augusti 2021

Guldbröllop

Igår firade Kristina och jag guldbröllop här hemma på terrassen i solskenet tillsammans med vår dotter Louise. Det har varit 50 händelserika år fyllda med upplevelser, glädje, höjdpunkter och mycket speciella situationer. Vi har alltid gillat varandra och har hjälpts åt att lösa uppkomna lägen och situationer. Vi är mycket stolta över Louise och hennes framgångar. Och vi har på nära håll kunnat följa våra barnbarn Oscar och Hanna på deras uppväxtresa med avslutad skolgång och påbörjat arbetsliv. Det har varit en stark önskan för oss båda att få uppleva.

6 kommentarer:

 1. Stort Gratis till er!
  Ni var så underbart fina på det fantastiska kort som ni lagt ut. på FB. Vi ligger 2,5 år före er. Visst är det fint att få åldras tillsammans utan uppbrott. Vi önskar er allt gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, synd bara att vi inte längre kan bo tillsammans. Besöker Kristina på vårdboendet varannan dag. Igår tog jag hem henne med bilen på eftermiddagen. Försöker skapa så mycket livskvalitet som möjligt för Kristina. Medveten om att den delen kommer att falla så småningom.

   Radera
 2. Gratis till er! Vi ligger ett par år efter er. Vist är det spännande och följa barn och barnbarns framfart i livet. Vi är stolta över våra barn att de har lyckas. De äldsta barnbarnen har förärat oss med barnbarnsbarn. Tiden går!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det har verkligen sin tjusning att följa barn och barnbarn på sin väg in i vuxenlivet.

   Radera
 3. Grattis till era Guldår, fint att ha så mycket att se tillbaka på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, det är verkligen lång tid, ibland vill jag tillbaka till tiden då allt började. Som tur är så har vi en hel del bilder som hjälper till att minnas olika händelser.

   Radera