fredag 19 juni 2015

Midsommar

Med provisoriska registreringsskyltar gav vi oss iväg till Bauergården som ligger i Bunn nära Gränna och Huskvarna. Det var mycket som skulle fixas innan. Vi lastade i stort sett bara in allt som vi tidigare har haft med oss utan större fundering om lämpligaste förvaringsplats. Det får ge sig med tiden när vi allteftersom bor in oss. Innan vi åkte besökte vi en våg vid närmaste bilprovning. Tyvärr så funkade den inte. Det hade varit både intressant och bra att få klarhet i husbilens totala vikt. Midsommarfirandet i Bunn blev tyvärr inte som vi hade tänkt oss med ett gemensamt långbord. Kylan och molnen gjorde att lunchen intogs inne i husbilsvärmen. Hoppas på bättre väder nästa år.
Bilden är från 2014 års långbord, nästan 70 meter långt.

4 kommentarer:

 1. Va roligt för er att få åka iväg med er husbil äntligen :) Lite trist har tyvärr vädret varit. Kram till er

  SvaraRadera
 2. Det måste ha varit spännande att få testa en ny planlösning, ett nytt boende och inte minst en helt annan cockpit. Synd att ni inte har bästa vädret med er. Ha det gott

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var mycket spännande att åka iväg på den första resan. En hel del saker att sätta sig in i och närmare undersöka. Vi upptäcker nästan hela tiden nya fördelar med denna nya husbil jämfört med den förra.

   Radera