torsdag 1 september 2016

Ny digital mötesplats

Situationen för oss husbilsturister tycks bara bli bättre och bättre ju fler vi blir som upptäcker glädjen med husbilslivet. Idag har t.ex. ett en ny digital mötesplats "Husbilsturist.se" introducerats för alla med intressen för husbilar och husbilsturismen. Det är ett blogg-forum där alla kan förmedla sina synpunkter och känslor om t.ex. husbilsturister, husbilsägare, husbilsplatser och utvecklingen av husbilsturismen i Sverige. Gratis medlemskap, det krävs dock registrering för att få tillgång till webbtjänsterna.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det behövs verkligen någon eller några som aktivt försöker påverka myndigheter, kommuner, organisationer och företag så att antalet husbilsplatser också ökar.

   Radera
 2. Tack för tips! Kikade in lite snabbt, men får kolla noggrannare vid tillfälle.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I kombination med sajterna Husbilsplats.se, Husbilsdestination.se och Tripplanner.se så har vi fått bra verktyg för påverkan och bra hjälpmedel för resandet.

   Radera
 3. Tack för tipset, det ska kollas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kolla även in Husbilsdestination.se och Husbilsplats.se

   Radera
 4. Har kollat! Får undersöka vad vi ska ha detta till

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detta är ett forum där man kan förmedla sina synpunkter och känslor om husbilsturister, husbilsägare, husbilsplatser och utvecklingen av husbilsturismen i Sverige.

   Radera