tisdag 11 juli 2017

Figeholm

Ställplatsen i Figeholms gästhamn vid "Vasakajen" visade sig vara en trevlig plats att besöka. Det var naturligtvis fullt på de ordinarie och uppskyltade platserna med el när vi anlände på eftermiddagen. Efter ett besök på hamnkontoret så fick vi klartecken att även ställa oss på den motsatta sidan. Vid betalning kunde vi använda oss av appen GoMarina som många gästhamnar numera använder sig av. För första gången fick jag använda marinans tömningsutrustning för båtarna. Det var bara att följa instruktionerna på apparaten och öppna luckan på latrintanken. Det funkade hur bra som helst.

2 kommentarer:

  1. Vi gick förbi Eksjö Campings ställplats i går kväll. "Fasanfullt"! En halv meter mellan flera bilar. Varför finns ingen disciplin längre!

    SvaraRadera
  2. Tyvärr får vi, framförallt under juli månad, några år framöver räkna med mer eller mindre kaosartade situationer på framförallt populära husbilsplatser. Det finns på tok för få husbilsplatser i landet. Verkligen beklagligt att det ska behöva hända en olycka innan flertalet husbilsturister accepterar och förstår MSB-rekommendationen om minst fyra meter mellan husbilarna när någon eller några bor i husbilarna.

    SvaraRadera