torsdag 26 oktober 2017

Nytt dörrlås

Det går minsann inte särskilt snabbt att få ett dörrlås åtgärdat när det blir obrukbart. Nytt lås beställdes samma dag som det slutade fungera. Först nu tre veckor senare har vi en bodelsdörr som fungerar som vanligt. Passade på, när husbilen ändå var på verkstaden, att även göra den årliga bodelsservicen med täthetskontroll och kontroll av gasolinstallationen. Inga anmärkningar noterades så nu kan vi sova tryggt i husbilen ett år till. Faktisk klart otrevligt och otryggt att inte kunna öppna bodelsdörren från insidan. Nu kan vi lägga dörrlåset till handlingarna.

4 kommentarer:

 1. Gasol kontroll är viktigt och ska göras hos en husbilsfirma. Vi fick betala 1800 kr för fuktkontrollen och då fick vi ett svart klistermärke att klistra i boken. Bra att det ordnade sig med bodelsdörren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Misstänker att det är snabba pengar när det gäller fuktkontrollen, tror att det tar 15 till 20 minuter att kontrollera alla kontrollpunkter.

   Radera
 2. Jag har också en lång lista med garantifel, bland annat samma lås på förarsidan. Den 20 november skall vår bil läggas in.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att alla fel uppkommer under garantitiden, vår garanti löpte tyvärr ut i juni i år.

   Radera