tisdag 31 oktober 2017

Veterinärbesök

Häromdagen fick vi en påminnelse från Hässelby Veterinärpraktik om att det var dags att kolla upp Nellies vaccinationsskydd. Efter en kort biltur idag var vi där. Nellie var pigg och glad som vanligt på vägen dit. I entrén finns två dörrar, passagen genom den första gick hur bra som helst, men hon började känna på sig att här vill jag inte vara. Väl inne försökte hon hela tiden få fäste på det hala golvet utan att lyckas. När det blev vår tur att träffa veterinären så fick jag bära henne in. Nellie fick näsdroppar för valpsjukan. Allt var över på några minuter, väl utanför praktiken blev hon jätteglad igen och fick självklart belöning.

4 kommentarer:

 1. Djuren har mer klokskap än man kan ana.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror att hon kände igen doften i lokalen.

   Radera
 2. Här är det tvärt om. Lilla My har så bråttom in till veterinären. Han har ett fönster som börjar nästan vid marken där ställer Lilla My sig och tittar in. Veterinären har bra hand med vår hund.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Två gånger har vi varit på praktiken tidigare och tagit bort tandsten och då blev hon sövd båda gångerna. Tror att den upplevelsen har satt sina spår. Det hjälper inte att dom är snälla mot henne, vilket dom är och har varit alla gånger.

   Radera