torsdag 1 februari 2018

Bingovinst

Jag brukar inte spela Bingo särskilt ofta. Tycker att man blir alltför bunden och näst intill tvingad att ta del av all reklam. Hur som helst, i söndags hade jag en Bingolott. När vi kom till treans bingorad så började det se riktigt bra ut på den övre raden och långt innan dom slutade rabbla nya nummer så hade jag fått BINGO. Fram med telefonen och började ringa på Bingo-numret. Fick svaret att jag tyvärr inte kom vidare men att det gick att försöka igen. Ringde sex gånger men kom inte fram. Jag vann i alla fall två Sverigelotter som jag inte har hämtat ut ännu.

6 kommentarer:

 1. Vi hade tur på Uppesittarkvällen!
  Fick in 35000 du väljer vinsten.

  Satt bra det....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har aldrig tidigare fått Bimgo, detta var första gången.

   Radera
 2. Grattis! Men oj, det är nog tjugo år sedan jag spelade sist.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick en lott och ville gärna delta nu när Lotta Engberg leder programmet. Oldsberg gillar jag inte så då fick det vara.

   Radera
 3. Har köpt var uppesittarkväll lott av barnen här på gatan. I julas så satt vi och tittade men är väl ingen favorit. När jag bodde på Kullahalvön och var med i brukshundsklubben då sålde vi lotter fick pengar till att renovera klubbhus och pengar till verksamheten. Vi sålde 10 tusentals lotter. Vist finns det pengar att hämta till föreningarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker att det är bra att en hel del av pengarna går till hjälpinsatser av olika slag, t.ex. hjälp till cancerforskningen via Bröstcancerförbundet.

   Radera