onsdag 28 mars 2018

Otrogen kund

Idag har jag ägnat några timmar till att jämföra husbilsförsäkringar. Det börjar ju äntligen bli dags att snart ställa på husbilen igen. Förra året var husbilen försäkrad inom CCs Water Circles, tycker att deras avställningsförsäkringen är i dyraste laget. För många år sedan träffade jag en försäkringskonsult. Fick då veta att det alltid finns något att göra för att minska kostnaden på en försäkring. Sedan dess är jag en "otrogen" kund som inte bara betalar när räkningen kommer. Det visar sig rätt omgående att det finns tusenlappar att spara på i stort sätt samma försäkringsvillkor. Jag har kontaktat fem olika försäkringsbolag och ännu inte bestämt mig för vilket bolag jag ska välja.

12 kommentarer:

 1. Man ska va om sig och kring sig om mar ska få något i sig!

  SvaraRadera
 2. Här är det så att vi har varit hos LF med alla våra försäkringar sedan första dagen vi behövde.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Länsförsäkringar i Stockholm blir det inte eftersom dom inte försäkrar husbilar. Mycket märkligt när det idag finns drygt 92 000 husbilar i Sverige.

   Radera
 3. Spännande att se vad det blir.
  Glad Påsk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Märkligt nog så går det inte att försäkra husbilar i Länsförsäkringar i Stockholm.

   Radera
 4. Intressant, du kanske delar med dig av vad du kommer fram till. Vi använder oss av Folksam.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Redan nu kan jag se att Folksam inte är med på upploppet. De var dyrast.

   Radera
 5. Denna "resa" har vi också gjort nyligen och det lönar sig verkligen inte att vara en trogen kund. Vi landade detta år hos Watercircles. Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Water Circles hade vi förra året, tycker att deras avställningsförsäkring är i högsta laget. Ska prata med dem kommande vecka.

   Radera
 6. Det blev till slut If som fick äran att försäkra husbilen. För oss var Folksam dyrast, sedan kom Water Circle med Trygg-Hansa på tredje plats. If var förmånligast för oss.

  SvaraRadera
 7. Bra, vi tillhör också de som kollar runt, innan vi betalar

  SvaraRadera