söndag 2 september 2018

Härlig dag

Husbilsplatsen Lundåkrahamnen i Landskrona har vi besökt flera gånger. Där gjorde vi ett stopp igår och idag har vi fått uppleva ytterligare en behaglig sommardag. Mitt på dagen kom det lite moln men både förmiddagen och kvällen bjöd på sol och värme. Igår var det helt fullt med över 50 husbilar på ordinarie platser. Senare på kvällen kom några husbilar till som fick improvisera. Läget i kväll är betydligt lugnare med färre besökare. Lundåkrahamnen är mycket populär med utmärkt service för husbilar och har en liten mysig restaurang.


6 kommentarer:

 1. Många skriver om denna platsen. Kanske blir det vår tur vad det lider.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Infarten är inte så värst upphetsande, man åker genom ett industriområde och tror att man är på fel spår. Allt är välordnat och bra. Det är värt ett besök.

   Radera
 2. Så ni är runt mina hemtrakter i Helsingborg. Lundåkrahamnen ligger i Landskrona och för oss en toppen plats. Såg att ni varit i Persköps Ställplats också. Ha det bra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi har gjort en tur ner till Malmö för möte med en nära släkting. Passade då på att se oss omkring både på nya ställen och gamla platser som har motsvarat våra förväntningar.

   Radera
 3. Är ni på väg till Elmia Husbil?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr inte, den sortens aktivitet klarar inte Kristina längre.

   Radera