fredag 31 augusti 2018

Limhamn

I Malmö är det tyvärr dåligt med husbilsplatser. Malmö stad tycks inte vara intresserat av att ta vara på husbilsturismens värden och möjligheter. Av bara tre alternativ så valde vi Limhamns småbåtshamn som har utökat antalet platser för ”Campers” (husbilar och husvagnar). Priset 250 kr/dygn (inkl. el) är i högsta laget. En klar fördel är närheten till restaurangen Lagunen. Det är en oerhört stor småbåtshamn med mängder av förtöjda fritidsbåtar.

6 kommentarer:

  1. Jag håller med dig, att en ställplats ska kosta så mycket som 250 kronor....det är hutlöst dyrt. Tänk om fler städer fixade ställplatser, man blir så glad som husbilsåkare när man kommer till en stad med en fin ställplats. Dom finns inte många av här i norr heller...men dom kommer faktiskt fler o fler.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den nuvarande situationen med bara ett fåtal ställplatser medför att det inte blir tillräcklig konkurrens. De få som tillhandahåller husbilsplatser utnyttjar situationen och tar ut ett överpris.

      Radera
  2. Jag håller också med - 250 kr är för dyrt! Tyvärr är det ju för litet utbud för att det ska bli konkurrens och därmed sjunkande priser

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är på tok för mycket för en natt när man inte behöver något annat än att kunna tömma och fylla vatten när man åker nästa dag.

      Radera
  3. Det priset är inte ok, då kan man lika gärna bo på camping, eller ännu hellre fricampa. Malmö känns dock lite tveksamt att åka till, med tanke på allt som händer där.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi skulle inte ha valt Malmö om det inte var för att vi skulle träffa en släkting i svårigheter.

      Radera