tisdag 20 november 2018

Kontokortsbekymmer

Igår hände något som jag aldrig tidigare har upplevt. När jag kom till betalstationen på Coop och skulle betala mina inskannade varor så saknade jag mitt betalkort. Något stressad, minst sagt, fick jag gå till dom vanliga kassorna. Försökte genast komma ihåg var jag handlade senast, det gick inte, tankarna for åt alla håll. Väl hemma, efter att noga ha kollat på skrivbordet, började jag tänka logiskt. Till slut kom jag fram till att jag senast hade handlat på just Coop. Bestämde mig för att åka tillbaka till affären och där fråga vid servicedisken om någon hade lämnat in mitt kontokort. Expediten plockade då fram en liten platslåda som var full med kontokort. Där nästan överst låg mitt kontokort. Vilken lättnad och vad glad jag blev. Detta ska inte få hända igen.


8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Mer glömsk är jag säkert, men i det här fallet blev jag störd av två elektriker som höll på med ett ombyggnadsarbete och pratade högt med varandra. Det håller bl.a. på att bygga om kassornas placering m.m.

   Radera
 2. Jobbigt! Men vad skönt att kontokorten fanns där! För några veckor sedan glömde jag min ryggsäck på en restaurang i Stockholm (med datorn i). När jag kom tillbaka två timmar senare var den kvar. Puh!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rygga med dator är nog ett snäpp högre än ett kontokort att glömma. Tur ska man tydligen ha i alla lägen.

   Radera
 3. Vad stressigt, Men så bra att du hittade det. Har inte hänt mig än men . Har själv hittat kort kvar i parkeringsautomater och då letat upp ägarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog inte bra att utsätta sig för den typen av stress, märkligt att jag först tänkte på negativa konsekvenser.

   Radera
  2. Så är det nog för de flesta. Minns kom hem från jobbet, plånboken var försvunnen spärrade alla kort. På morgonen låg den mitt på skrivbordet på jobbet.

   Radera
  3. Plånboken vill jag alltid ha full kontroll på. Hemska tanka att sakna den.

   Radera