söndag 23 juni 2019

Kapten Billes Café

På hemväg från midsommarfirandet i Vadstena och en övernattning på mycket speciella ställplatsen Bauergården stannade vi till för övernattning på ställplatsen Kapten Billes Café som ligger i Norsholm. Här står vi alldeles utmärkt vid Göta kanal. Det förvånar mig att ställplatsen ännu inte har fått något komplett servicehus och att platsen inte har utvecklats. Här finns ju plats för betydligt fler husbilar. Särskilt besvärande är att det saknas vatten och tömningsmöjligheter.

6 kommentarer:

 1. Ni lämnar Vadstena och vi kom dit, hade varit trevligt att träffats. Det kommer nog bli bra när träden rensas lite eller vad de nu håller på med.
  Såg midsommarstången i parken vid slottet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var synd att vi inte träffades, jag tar alltid en sväng runt alla husbilar när vi anländer för att försöka upptäcka bekanta. Nellie är en bra dörröppnare för samtal mad okända pratglada livsnjutare.

   Radera
 2. Så ofta som jag säger samma sak, varför utvecklar man inte givna potentialer? Fel ansvariga personer som står bakom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kaptens Billes Café drivs tydligen i privat regi och har ingen koppling till Göta kanalbolaget. Det finns två restauranger på platsen som borde kunna samarbeta och se utvecklingspotentialen.

   Radera
 3. Ni gästar Östergötland som vi aldrig gör på det sättet. Vi kär dit och träffar släkten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kristina har sina rötter i Linköping, tyvärr har släkten gått ur tiden. Vi tycker att Östergötland är både trivsamt och på lagom avstånd från Stockholm.

   Radera