lördag 22 juni 2019

Midsommar i Vadstena

Efter att i måndags ha haft besök av en mäklare och en fotograf, för utvändiga sommarbilder på vårt hus, kom vi i tisdags iväg. Tyvärr lika sent som vanligt för att vara säkra på en husbilsplats på målet som blev Kaffeteriet i Borensberg. Vi fick som tur var en bra plats utmed Göta kanal utan el. Dagen efter drog vi vidare till Vadstena där vi har firat midsommar. Kommunen har förbättrat platserna asfalterat och anlagt gräs mellan platserna. Vi valde som vanligt att ställa oss vid sidan om med sjöutsikt ut över Vättern. Där pågår fällning av den besvärliga trädraden med luriga stubbar.

5 kommentarer:

 1. Vi har nyss varit i Vadstena vi också:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ställplatsen har förbättrats, nu väntar vi på ett servishus i nära anslutning till husbilsplatsen. Tömningen i det gula huset är bedrövlig, absolut ingen bra PR för Vadstena.

   Radera
 2. Vad glad jag blir när jag läser att ni är på väg bort. Vadstena är en av våra stora favoriter. Skönt att de insett att den gamla "indelningen" av platser var rent ut sagt otäck. Nu hoppas jag att det är "lagliga" avstånd mellan bilarna.
  Vi säljer vårt hus också och vet vilket enormt arbete det är med att iordningställa. Vi önskar er båda allt gott på resan och husaffären hemma.

  SvaraRadera
 3. Ställplatsen i Vadstena skiljer ut sig med sin närhet till slottet och de centrala delarna av den mysiga lilla staden.

  SvaraRadera
 4. Svaret till dig Matts kom tydligen lite fel. Kristina och jag har och har haft det väldigt jobbigt på senare tid. Kristinas sjukdom är besvärlig, hennes balans är mycket dålig, nu är det rollator som gäller för henne. Det är inte lätt att åka husbil med en som är kroniskt sjuk. Jag måste själv tänka på allt och göra precis allt. Dessutom hjälpa och ta hand om Kristina. Ibland kommer tankar på att sluta med husbilslivet och sälja husbilen.

  SvaraRadera