lördag 28 september 2019

Nyservad

Igår var jag hos Bossings i Linköping. Det var dags för den årliga fukttesten, oljebyte och reparation av backkameran som hade slutat att fungera. Valde att fixa servicen på husbilen något tidigare i år. Förra året, när husbilen fick service i november, så small det till i framrutan på hemvägen, stort stenskott som växte hela tiden. Denna gång gick det bra och nu har vi också nytt bodelsbatteri. Det förra betedde sig märkligt, laddades hela tiden med ca 10 A och blev mycket varmt. Dessutom funkar backkameran igen. Svårt att klara sig utan den.


5 kommentarer:

  1. Ja våra bilar behöver lite service varje år. Vi brukar göra den utomlands, blir billigare och minst lika bra. Inte kul med stenskott och byte av ruta. Vi har två mindre stenskott som de har fixat till, vi får se hur länge det håller. Snart bär det av söder ut.
    .

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är inte särskilt trevligt med stenskott, inga problem i och för sig om husbilen är försäkrad. Jag förstår att det är billigare med service på kontinenten. Klart att ni ska utnyttja den möjligheten.

      Radera
  2. Det är vår tur också denna veckan. Vi åker till Skeppsbron i Jönköping för motor service.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det känns skönt att ha fixat servicen. Det blev också nytt bodelsbatteri. Blev orolig när det gamla behövde laddning med över 10A flera dygn och när batteriet blev väldigt varmt.

      Radera