tisdag 30 juni 2020

Semestertider

Förra veckans extrema värme medförde att vi ställde av husbilen när vi kom hem från Norsborg. Vi tycker inte längre att det är särskilt behagligt att vara ute med husbilen när temperaturen visar 30 grader och där över. Det är klart mycket lättare att ordna svalka här hemma med värmepumpen både för oss själva och för Nellie som inte gillar extrem värme. Nu när dessutom semesterperioden börjar så väljer vi att stanna hemma. Jag har en del åtgärder på huset som väntar. Årets husbilssäsong ser ut att bli kortare än vanligt denna gång. Vi får se hur både pandemin och vädret utvecklas. Det får delvis styra vårt resande.

3 kommentarer:

  1. Först en fråga, är ditt foto från din egen trädgård? Då är du en trädgårdsmästare! Berätta gärna vad buskarna heter om du vet?
    Vi ställer också av bussen när vi kommer hem i veckan. Nu tar jag över ledningsansvaret för företaget i fyra veckor, samt som du skriver, det är inte behagligt ute på vägarna i semestertider. Dels heta dagar och all trängsel. Allt gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bilden är från Sofiero som vi besökte för några år sedan samtidigt som alla deras rododendron blommade. Helt fantastiskt vackert. Värt ett besök.

      Radera
  2. Vi har en tendens att nästan alltid komma iväg för sent på dagen för att få en plats på de attraktiva husbilsplatserna. Det är inte roligt att behöva trängas och jaga platser för övernattning.

    SvaraRadera