fredag 28 maj 2021

Efter regn kommer sol

 I går var det kylskåpstemperatur, bara +7 gr varmt ute. Faktiskt riktigt kallt, på dom något förkortade promenaderna med Nellie. Vi var dock befriade från ihållande regn. Nellie ogillar när det regnar, då blir det bara kvickt ut, göra sina behov och snabbt in igen. I dag fick vi tillbaka ljuset och värmen. Då passade vi på att ta den vanliga mysiga turen på eftermiddagen, bland annat förbi den gamla paviljongen till Riddersviks herrgård. Rundan tog ganska lång tid eftersom det fanns så mycket intressant att lukta på för Nellie efter regnandet.

3 kommentarer:

 1. Vi hade också +7 grader flera förmiddagar i Jämtlandsfjällen. Dock högst ett par regniga dagar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kollar in på din blogg varje dag och följer er semesterresa norröver. Tyvärr har flera tidigare kommentarer på en 6-7 inlägg raderats när jag skulle rensa en kommentar som inte passade in på vår husbilsblogg.
   Jag får då och då märkliga mejl som genereras från din blogg där någon annan är avsändare och kommenterar en kommentar från mig på din blogg. Hoppas att ni i fortsättningen får det något varmare än +7 grader.

   Radera
 2. Det var märkligt och tråkigt, men så kul att du reser med oss. Du kan säkert stänga av dem, det har jag fått göra med ett par stycken.

  SvaraRadera