onsdag 28 juli 2021

Husbilsplats.se

För drygt tio år sedan, då vi skaffade husbil, så bestämde vi oss för att inleda med att besöka släkt och vänner i och runt Malmö. Jag sökte på nätet och hittade en intressant sida. Ställde en enkel fråga om var vi skulle kunna övernatta med husbilen. Den frågan ledde fram till en mångårig och nära relation med en superduktig och IT-kunnig klippa. Sedan dess har vi samarbetat. Jag har varit bollplank, levererat förslag och länkar till husbilsplatser, ställplatser och campingar m.m. Det har varit både stimulerande och roligt att ha medverkat till utvecklingen av Sveriges absolut bästa webbsida "Husbilsplats.se" för husbilsturister.

4 kommentarer:

 1. Jag vet att du jobbade länge och mycket med detta projekt.. Själva kör vi hela tiden efter Ställplats appen. Där hittar vi både Camping och Ställplats samt oftast bra information Detta du presenterar är betydligt mer avancerat. Oftast avgör tröttheten, klockan och slumpen var vi stannar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fördelen med Husbilsplats.se är att den funkar på alla plattformar såsom telefon, läsplattor och vanliga datorer. Husbilsplats.se utgår ifrån den plats där man befinner sig och innehåller förutom ställplatser även campingar, tömningsplatser och rastplatser.

   Radera
 2. Den har vi använt oss av också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. På Husbilsplats.se finns över 2200 husbilsplatser i Sverige angivna med koordinater.

   Radera