lördag 24 juli 2021

Såld

Nu är vår husbil såld och därmed är vår husbilsepok avslutad. Det blev drygt tio år fördelade på två husbilar. Vi har trivts väldigt bra med husbilslivet som jag saknar mycket. De två senaste åren var jobbiga både för Kristina och mig. Kristinas båda kroniska sjukdomar är påfrestande. Jag orkade inte riktigt med situationen eftersom jag fick ta hand om precis allt. Vi insåg båda att det var i princip kört när Kristina med min hjälp hade stora svårigheter med att ta sig in och ut ur husbilen. Bloggen kommer dock att leva vidare, den är ju bl.a. vår dagbok och fönster. Lycka till alla ni som har kvar möjligheten att resa vart ni vill, när ni vill och kunna stanna så länge ni vill.

6 kommentarer:

 1. Jag förstår att det är med blandade känslor, inte minst nu när rummet är tomt på alvar. Före min sjukdom under hösten, har jag sällan tänkt på åldrandet. Det gör jag nu och vad det kan komma att innebära. Det har varit roligt att möta dig på klubbträffarna och inte minst lika roligt att möta på nätet. Det gläder mig att du har bloggen kvar. Det är roligt att du har din skärpa kvar och skriver. Vi önskar er allt gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte alltid att livet utvecklas på sätt som man önskar eller tänkt sig. Mina erfarenheter säger mig att jag inte kan ta något för givet. Hur tungt det än är så måste jag försöka leva vidare och vidta förändringar som gör att livet blir stimulerande. Varmt tack så här långt för alla trevliga stunder och tankeutbytet på nätet. Jag fortsätter att följa dig och Birgitta.

   Radera
 2. Jag förstår att det är med sorg i hjärtat du har gjort dig av med husbilen. Ni har ändå kämpat bra. Livet blir inte alltid som man tänkt sig och sjukdomar drabbar oss utan att vi kan göra något åt det. Roligt ändå att du har bloggen kvar och på så sett hålla kontakten utåt. Vi har också börjat känna av åldern och är inte fria från krämpor, men än så länge kan vi ut och åka med husbilen. Styrkekramar till er båda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, denna sommar är helt annorlunda i jämförelse med husbilsepoken. Kommer ingenstans och besöker Kristina varannan dag. Oj vad lätt det var med husbil, den friheten är verkligen värt sitt pris. Hoppas att ni får en bra husbilssäsong och många nya minnesvärda upplevelser.

   Radera
 3. Färstår att detta måste kännas ledsamt, och det blir verkligen en påminnelse om att man inte ska ta något för givet. Trevligt att du behåller bloggen, som vi förstås fortsatt följer!! Kramar till er båda och önskar allt det bästa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, de tre tunga besluten som jag tog straxt efter det att Kristina flyttade in på vårdboendet känns fortfarande rätt. Två beslut är redan klara. Jag har köpt en lägenhet och sålt husbilen. Återstår att sälja villan nästa år. Jag följer och kommer att följa er framöver. Jag har dock inte orkat att skriva några kommentarer på senare tid. Lycka till framöver!

   Radera