tisdag 16 juli 2013

Fasadtvätt

Idag när det var varmt, lite vind och solsken passade jag på att tvätta fasaden på garaget och förrådet. Det behövdes verkligen, fasaden var i det närmaste täckt med grönt mögel och smuts. Jag blev tvungen att plocka fram och använda högtryckssprutan. En förlängning medförde att jag kunde stå på marken och vinkla strålen för att inte själv bli genomblöt. Många moment är det och det hela tog flera timmar. Efter avslutat arbete fick jag en kall öl som belöning.

6 kommentarer:

 1. Visst måste nan ha lite belöning när man varit duktig. Så resonerar jag också. Vecka 34 är det min tur att tvätta huset och måla. Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag väntar med att måla tills nästa år. Tar då bara hand om den norra gaveln som inte är lika utsatt som den södra. Brukar ta långsidorna allra sist eftersom de mer eller mindre är under tak.

   Radera
 2. En kall Mariestads kan man njuta av när som helst, fast det smakar säkert lite bättre efter att man utfört ett arbete som man är nöjd med. Kram, 3M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min första kontakt med en stöl från Mariestad var i Södertälje efter en golftävling då det var extremt varmt. Den stölen glömmer jag aldrig.

   Radera
 3. Jag tror jag gjort mitt när det gäller hus men
  jag måste se till att förtjäna en sådan belöning på annat sätt!

  Ha de bra!

  SvaraRadera
 4. Det är jag säker på att du hittar. Kreativiteten brukar vara enorm då det gäller den typen av belöning. Jag har inga som helst problem med belöningsalternativ för en stöl.

  SvaraRadera