onsdag 24 juli 2013

Af Christine Bro

Ett lätt regn mötte oss igår när vi anlände till gästhamnen i Kristinehamn. Vi gled in på den enda tomma platsen och fick skeppet Af Christine Bro i blickfånget. Numera ett skepp som gör flera dagliga turer till olika platser i Vänern. Skeppet är en kopia som sjösattes 2005 och är byggt av f.d. alkolister och narkomaner under ledning av två mycket kunniga och rutinerade yrkesmän. Bygget tog sju år och det byggdes i en hangar alldeles intill gästhamnen.

3 kommentarer:

  1. Det var väl en tillfredsställande vy. Ändå tror jag den inte får dig att längta till båtlivet, utan du älskar dina fyra hjul som rullar på vägen. Vi Bobils fanatiker kan ju rulla hela året. De stackars båtägarna har hela våren full av förberedelser för att sedan bruka den kanske max ett par tre månader. Kram från oss i Hästholmen.

    SvaraRadera
  2. Jag har en ständig längtan till sjö och hav. Söker oftast platser nära vatten. Visst, husbil är ett klart bättre alternativ för den som vill ha frihet och kunna besöka många olika platser under en större del av året.

    SvaraRadera
  3. Kristinehamns Ställplats är populär och man måste ofta vara tidigt ute. Vi dras också till vatten och just hamnar tycker vi är utmärkta platser. Kram, 3M

    SvaraRadera