söndag 7 juli 2013

Nybakat i Bua

Det knackade plötsligt på dörren när vi höll på med morgonbestyren efter en natt i Bua hamn. Utanför stod en söt tjej som frågade om vi ville köpa något från hennes vagn med nybakat. Det kunde vi bara inte motstå. Bra initiativ av den här typen känns rätt att stödja. Väldigt trevligt inslag på en av de bättre ställplatserna i landet med all önskvärd service. Dessutom händer det mycket hela tiden i hamnen.

6 kommentarer:

  1. Vilken service! Sådana initiativ måste man ju verkligen stödja! Ha dé gott! Elisabeth

    SvaraRadera
  2. Vi bodde på Löttorps Camping på Öland i 26 år (helt otroligt idag) "Färska frallor och wienerbröd" rullades runt varje morgon på en vagn. Ett uppskattat inslag som jag saknar ibland.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vissa upplevelser glömmer man aldrig. Jag har svårt för att glömma den varma grova Ölandslimpan som vi köpte i bageriet just i Löttorp. Vi hyrde en stuga där i tio år på raken för många år sedan.

      Radera
  3. I Bua hamn stod vi sent i höstas, då var vi ensamma och ingen brödförsäljning, något som vi däremot uppskattar mycket och som man upplever på väldigt många ställplatser i Tyskland. Kul med sådana initiativ här i Svedala, och roligt med initiativkraftiga ungdomar. Kram, 3M

    SvaraRadera
  4. Bua tillhör utan tvekan våra favoriter.

    SvaraRadera