lördag 6 juli 2013

Säl vid Ranarps strand

När vi anlände till Ranarps strand som ligger nära Vejbystrand i anslutning till Bjärekustens naturreservat möttes vi av en säl som solade sig på en sten. Solen värmde gott och vi var många husbilsturister som likt sälen njöt i fulla drag. En härlig husbilsplats med havsutsikt och fina strövområden med vacker natur. Innan vi anlände hade vi gjort ett besök i Båstad och Torekov.


7 kommentarer:

 1. Vi ser inte speciellt många husbilar på samma plats här nere i södern. Tydligen är dom hemma i Sverige i stället eller är det vi som är på annorlunda platser. Ha en fortsatt trevlig resa, Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja väldigt många är ute nu och far runt i Sverige, det gäller att inte komma alltför sent för att få en bra plats där man tänkt sig övernatta.

   Radera
 2. Trevlig plats!

  Vi ägnar oss åt att kasta!!

  Ha en fortsatt trevlig resa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår att ni har en hel del att göra före flytten. Ha det, trots allt, bra i sommarvärmen.

   Radera
 3. Det ser fint ut! En gång höll jag nästan på att snubbla på en enorm säl som låg skymd bakom en sanddyn i Tylösand på höstkanten. Vi blev lika förskräckta båda två.. ;)

  SvaraRadera
 4. Det är en vanlig gratisparkeringen på grus utan service så när som sophantering. Nära till en lång sandstrand.

  SvaraRadera
 5. Som tur är så behöver man ju inte alla service varje gång man slår läger, då skulle man ju inte kunna njuta av så fina platser som denna, eller hur? Kram, 3M

  SvaraRadera