fredag 9 augusti 2013

Halltorps Gästgiveri

I kväll har vi avnjutit en superb födelsedagsmiddag på Halltorps Gästgiveri här på Öland. Det blev gästgiveriets klassiker med räksoppa, lamm och en dessert med hallonsorbet samt bryle'pudding. Vi satt ute och såg solen gå ner i Kalmarsund. Efter ännu en jättevarm dag kändes det rätt med ett svalt rose'vin. Nellie fick vakta husbilen under tiden och blev överlycklig när vi äntligen kom tillbaka. På kissrundan fick hon i mörkret syn på en automatisk gräsklippare som hon blev mycket intresserad av.

5 kommentarer:

  1. Jo, ja tackar! En riktigt festlig födelsedagsmiddagen. Det är är väl unnat. Läste för någonstans på nätet att ett par älgar gett sig på en självgående klippare. Det är nog många djur som undrar vad det är för något som rör sig utan en människa i närheten. Kram, 3M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stämmer, det blev en festlig kväll, vi var den enda husbilen på parkeringen och stod relativt bra på dras något trånga nedre parkering, de har uppenbart inte tänkt på husbilar när den anlades.

      Radera
  2. Halltorps Gästgiveri hör väl till de bäst klassade matställena på Öland. Jag har nog bara varit där, bara en enda gång. Ska man fira är det lika bra att göra det ordentligt. Kram från oss.

    SvaraRadera
  3. På 80-talet när vi hyrde samma hus under tio år så var vi tre par som hade som tradition att äta en middag på Halltorp själva utan barn. Dom positiva minnena har vi kvar än idag. Numera blir det bara ett besök då och då på Halltorp. Mysigt ställe och mycket god mat.

    SvaraRadera
  4. Halltorps gästgiveri är inte dumt! Låter som ni fick en härlig meny både för öga och gom! Elisabeth

    SvaraRadera