torsdag 8 augusti 2013

Bläsinge hamn

Idag när regnet kom passade vi på att överraska Ronny & Ing-Mari i Mörbylånga. Ronny är en gammal arbetskamrat som fortfarande är verksam på Ledarna. Otroligt många husbilar var ute på vägarna. Vi valde att åka över till Ölands östra sida och satte kurs på Bläsinge hamn. En liten fiske- och gästhamn som i all enkelhet har ställt i ordning ett antal ställplatser med havsutsikt. Här känner man sig välkommen direkt.

8 kommentarer:

  1. Så många fina ställen ni hittar!

    Gäller att lägga på minnet!

    Lev väl!

    SvaraRadera
  2. Visst är Bläsinge mysigt. Vi har tillbringat ett otal dagar och nätter där. Hustomten Ronny är ju en härlig människa, köpte ni någon fisk? Kram, 3M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, vi köpte ingen fisk eftersom vi skulle äta en födelsedagsmiddag på Halltorps Gästgiveri. Fisk köper i morgon i Borgholm i den populära och omtyckta fiskaffären på infarten.

      Radera
  3. Försommar eller som nu, efter högsommaren är Öland helt underbart. Var finns så mycket blommor som just på Öland? Njut av det och ha det gott. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vi har verkligen njutit den här veckan, idag var det 27 gr och sol. I kväll har vi ätit en födelsedagsmiddag Halltorps Gästgiveri och i morgon tänkte vi dra norrut. I kväll står vi på Halltorps parkering.

      Radera
  4. Så mysigt det ser ut! Det gäller att hitta de här små fina ställena!

    SvaraRadera
  5. I hamnen säljs bl.a. rökt fisk och en bit bort finns en badstrand samt en minicamping. Ställplatsen har tillgång till el och tömning.

    SvaraRadera