onsdag 13 juni 2018

Skeppsdockan

På väg hem från Öland valde vi att mellanlanda i Söderköping som vi för det mesta bara har kört förbi. Där tog vi in på Skeppsdockans campingen som ligger vid Göta kanal och nära E22. Tycker att det är ett perfekt ställe att övernatta på och dessutom på lagom avstånd till/från Stockholm. Här fick vi känna på ett åskväder och regn för första gången på länge. Det kändes faktiskt riktigt skönt att ta en promenad med Nellie när regnandet hade slutet.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det är en trevlig camping med många olika platser att välja på, finns en särskild plats för husbilar. Bra utrymme vid serviceplatsen. Cykelväg till centrum.

   Radera
 2. Så ni är "hemma vid" ja nu bor vi ju inte kvar i Söderköping. Snart får det bli campingen för oss också för våra bekanta i stan flyttar från sina hus där vi har haft bra platser.

  SvaraRadera
 3. Den platsen kände jag inte till. Snart måste vi också åka till Söderköping, inte minst för att äta glass. Ha det gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smakade på glassen gjorde jag på nervägen, på hemvägen var vi omringade av två mörka åskmoln. Då blev det bara en cykeltur för köpa något gott till kaffet.

   Radera